PATIËNT ERVARINGEN INTEGRALE ZORG


Hieronder volgt de enquête van Infolijn AG waarin wij vragen naar uw ervaringen met integrale zorg (daarmee bedoelen wij een combinatie van reguliere en complementaire of alternatieve zorg). Het is ook mogelijk om ervaringen met uitsluitend  complementaire (zelf-) zorg door te geven.

Door deze ervaringen van patiënten te bundelen kunnen wij de overheid en verzekeraars laten zien dat veel patiënten hier baat bij hebben (maar soms ook niet, dat willen wij ook graag weten).

U kunt de lijst per keer maar voor één gezondheidsklacht invullen. Hebt u meer ervaringen dan kunt u daarvoor de lijst opnieuw doorlopen!

Om de gegevens goed te kunnen verwerken zijn de vragen zeer beknopt. Wij vragen u daarom het best passende antwoord te kiezen als er meer mogelijkheden zijn.

Als u ook een uitgebreider verhaal wilt doorgeven kunt u dat doen op de Integrale website Wijzer naar Gezondheid. Deze verhalen zijn ook belangrijk, maar kunnen niet meetellen voor de huidige enquête.

Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het invullen als u gebruik maakt van Internet Explorer, probeer het dan nog eens door gebruik te maken van Google Chrome.

U heeft 0% van deze enquête ingevuld
0%
100%
(Zelf)behandeling?


*

01) Wilt u ervaringen melden met ZELF-hulp? (dus zonder hulp van een behandelaar)


Help

Zelfhulp is hulp waaraan geen dokter of therapeut te pas is gekomen, u deed het helemaal zelf.

Indien Ja, wordt u automatisch doorverwezen naar vraag 35.

Indien Nee, doorgaan met vraag 2 a.u.b.